Combinatie: Kinder-EHBO en BHV cursus in Noord-Nederland

Bij Novisafe haal jij je kinder-EHBO certificaat en je BHV certificaat in 1 dagdeel. Tijdens deze combinatie van veiligheidstrainingen behandel je alle kinder-EHBO en BHV vaardigheden zodat je precies weet hoe je moet handelen bij ongelukken.

Voor wie is de combinatiecursus kinder-EHBO/BHV Kinderopvang?

Deze veiligheidstraining is speciaal ingericht voor de kinderopvang en gastouders. Veilig werken met kinderen staat hierin centraal. De combinatie van een e-learning met deze EHBO/BHV training zorgt ervoor dat je 2 erkende certificaten in 1 dagdeel behaald.

Gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verplicht om hun kinder-EHBO certificaat te halen. De combinatiecursus kinder-EHBO/BHV kinderopvang van Novisafe voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Na het afronden van deze training ontvangen de deelnemers, naast het kinder-EHBO certificaat, ook hun BHV certificaat.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Tijdens deze training worden de belangrijkste BHV – gerelateerde onderwerpen gecombineerd met eerste hulp aan baby’s en kinderen. Verder worden onderstaande vaardigheden en onderwerpen behandeld:

Een kinder-EHBO/BHV combinatietraining op eigen locatie, incompany of bij ons in Harlingen

Wij kunnen alle veiligheidstrainingen verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Kinder-EHBO in Noord-Nederland volgen?

Sinds januari 2022 is er een samenwerking tussen Novisafe en kenniscentrum kindontwikkeling Spiekr voor de combinatietraining van kinder-EHBO en BHV. Door de hoge frequentie van trainingen in de regio is er het hele jaar door een ruime keuze om mee te doen met een van de reeds geplande trainingen op diverse locaties.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?