Ontruimingsoefeningen

Weten jouw BHV’ers precies wat ze moeten doen bij een ontruiming? Met behulp van de juiste voorbereiding zijn jouw BHV’ers bekend met het ontruimingsplan in geval van nood.

Tijdens een calamiteit kan het voorkomen dat de ruimte of het gebouw ontruimd moet worden. Alle aanwezigen moeten dan zo snel mogelijk in veiligheid worden gebracht. Dit lukt alleen met een goede voorbereiding en duidelijke procedures. Ook wordt er gekeken of de ontruiming verloopt zoals in het ontruimingsplan is beschreven. Onze bevindingen noteren we op een waarnemingsformulier. Op dit formulier wordt aangegeven wat goed gaat en wat beter of anders kan. Na afloop wordt het waarnemingsformulier uitgebreid geëvalueerd.

Bij Novisafe wordt de indeling van de ontruimingsoefening afgestemd met de klant. Er zijn verschillende mogelijkheden om een ontruimingsoefening te organiseren:

Het is aan te raden om jaarlijks een ontruimingsoefening te organiseren. Bij Novisafe kunnen we dat goed combineren met de jaarlijkse incompany BHV – training!

Kosten ontruimingsoefening

Een ontruimingsoefening is logischerwijs een stukje maatwerk; elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. De kosten zijn dus afhankelijk van de organisatie en de grootte hiervan. Ben je geïnteresseerd in een passende offerte of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

    Snel een gerichte offerte

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?