BHV basiscursus in Friesland

Maak jij het verschil bij een noodsituatie? Volg onze BHV basistraining in combinatie met een e-learning en haal je certificaat in 1 dagdeel. 

Voor wie is de BHV basiscursus?

Onze BHV basiscursus is voor mensen die nog nooit een BHV cursus gedaan hebben, maar die vanuit de werkgever wel een BHV certificaat nodig hebben. In combinatie met onze e-learning haal je binnen een dagdeel het certificaat.

Wat leer je bij een BHV basiscursus?

De bedrijfshulpverlener is het eerste aanspreekpunt bij ongevallen en calamiteiten. Tijdens de BHV basiscursus word je getraind in brandbestrijding, communicatie bij calamiteiten en ontruimen. Daarnaast leer je te reanimeren met behulp van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en EHBO te verlenen.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Onderstaande vaardigheden en onderwerpen worden tijdens deze BHV-training behandeld:

Een BHV basiscursus op eigen locatie, incompany of op onze locatie in Harlingen

Wij kunnen de BHV Basiscursus verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?