Chauffeurs Code-95 Friesland

in combinatie met BHV

Haal 7 accreditatiepunten in het kader van de Code 95  kwalificatie in combinatie met een BHV certificaat bij Novisafe: allemaal in één dag! Wij bieden verschillende cursussen voor de verplichte nascholing in Friesland en Groningen. Kijk daarvoor in onze jaarkalender.

Wie moet een cursus Code 95 volgen?

De Code 95 kwalificatie is een code op het rijbewijs die aantoont dat een chauffeur vakbekwaam is. De Code 95 nascholing is daarom voor beroepschauffeurs die in het bezit zijn van een C- of D-rijbewijs. Zonder een geldige Code 95 kwalificatie mag een chauffeur niet beroepsmatig rijden.

Wat houdt een Code 95 Chauffers training in combinatie met een BHV cursus in?

De Code 95 training bij Novisafe is op maat gemaakt voor beroepschauffeurs en erkend door het CCV, daarom is het goed voor 7 accreditatiepunten in het kader van de Code 95 – regel. Naast deze accreditatiepunten ontvangen de deelnemers uiteraard ook hun BHV – certificaat. De BHV training duurt een hele dag waarbij er veel praktijkoefeningen en scenario’s behandeld worden waar de chauffeurs mee te maken kunnen krijgen.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Tijdens deze lesdag komen de volgende vaardigheden en onderwerpen aan bod:

Een Code 95 chauffeurs en BHV op eigen locatie, incompany of bij ons in Harlingen

Wij kunnen alle veiligheidstrainingen verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?