Onderhoud Veiligheidsproducten

Het is van belang dat jouw veiligheidsproducten goed worden onderhouden zodat je erop kan rekenen bij een calamiteit. Bij Novisafe bieden wij verschillende onderhoudsservices aan voor je of kan desgewenst een combinatie pakket onderhoud veiligheidsproducten aanbieden. Neem voor dit laatste contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

AED serviceonderhoud

In geval van nood wil je er zeker van zijn dat je AED goed werkt. Jaarlijks serviceonderhoud aan je AED is daarom noodzakelijk. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven of dood. Novisafe biedt een AED serviceovereenkomst aan, hiermee ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en werkende AED. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen!

Onderhoud blusmiddelen en noodverlichting

Beginnende branden bij bedrijven worden vaak geblust met brandblussers of brandslanghaspels. Met succes een beginnende brand blussen is alleen mogelijk met geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen. Het is dan ook niet voor niks dat de jaarlijkse controle van blusmiddelen vanuit de Arbowet verplicht is gesteld. Ook de aanwezigheid van noodverlichting is wettelijk verplicht. Novisafe kan blusmiddelen en noodverlichting leveren en onderhouden voor jouw bedrijf. Op deze manier ben je altijd verzekerd van betrouwbare en goed werkende blusmiddelen en noodverlichting. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen!

Onderhoud van je EHBO-koffer

Het onderhoud van een verbandkoffer is goed te combineren met onze AED serviceovereenkomst. We komen de verbandkoffer(s) op locatie onderhouden en eventueel aanvullen waarbij direct de AED gecontroleerd wordt. Hiermee bespaar je tijd, moeite en overbodige kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen!

    Snel een gerichte offerte

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?