EHBO cursus in Friesland

Leer bij Novisafe hoe jij het beste kan handelen in een noodsituatie. Tijdens deze gecertificeerde EHBO cursus in Friesland leer je de basisprincipes van EHBO, reanimeren en nog veel meer.

Thuis, op straat of op het werk kunnen er ernstige of minder ernstige ongelukken gebeuren. Ben je getuige van een ongeluk? Dan wil je graag de juiste hulp kunnen bieden. Om dit te leren biedt onze EHBO cursus de uitkomst. Tijdens deze cursus leer je wat je moet doen en ook wat je juist niet moet doen in deze noodsituaties.

Bij een hartstilstand telt elke minuut

Wanneer het slachtoffer niet gereanimeerd wordt, daalt de kans op overleven met 10% per minuut! Als je eerste hulp kunt bieden, kan je een leven redden.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Tijdens onze EHBO cursus worden de onderstaande vaardigheden en onderwerpen behandeld:

Een EHBO cursus op eigen locatie, incompany of bij ons in Harlingen

Wij kunnen alle veiligheidstrainingen verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?