BHV herhalingscursus in Friesland

Wil jij je BHV kennis en vaardigheden opfrissen? Of wil je je kennis in bedrijfshulpverlening juist verder verdiepen? Volg onze BHV herhalingscursus in één dagdeel!

BHV-cursus-brandblusser

Voor wie is de BHV herhalingscursus?

De BHV herhalingscursus is voor deelnemers waarvan het certificaat verloopt en die het certificaat graag willen verlengen. Hiermee houd je je kennis up-to-date en voldoe je altijd aan de laatste richtlijnen.

Wat kan je verwachten van de BHV herhalingscursus?

Tijdens de BHV herhalingscursus worden je kennis en vaardigheden uit de BHV basiscursus opgefrist en verder uitgediept. Dit doen we tijdens een interactieve training van één dagdeel. Ons lesmateriaal wordt elk jaar aangepast naar de meest recente richtlijnen.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Tijdens deze BHV herhalingstraining worden onderstaande vaardigheden en onderwerpen behandeld:

Een BHV herhalingstraining op eigen locatie, incompany of op onze locatie in Harlingen

Wij kunnen alle veiligheidstrainingen verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?