Behaal je kinder-EHBO certificaat in Friesland

Heb je zelf kinderen of werk je met kinderen? Dan is het belangrijk en soms zelfs wettelijk verplicht om een kinder-EHBO cursus te volgen. Bij Novisafe haal je een kinder-EHBO certificaat die voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) snel en effectief.

Voor wie is de kinder-EHBO cursus?

Ieder jaar belanden er ongeveer tienduizend (!) kinderen in het ziekenhuis als gevolg van een ongeval in of rondom het huis of kinderdagverblijf. Kinderen zijn impulsief en zien gevaren vaak niet op tijd aankomen. Met een training EHBO aan baby’s en kinderen weet je hoe je hier snel en adequaat kunt reageren bij een dergelijk ongeval.

Deze speciaal ontwikkelde EHBO training is bedoeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, gastouders en leerkrachten. Maar is ook uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen.

Vanaf 1 januari 2018 zijn medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen verplicht om hun kinder-EHBO certificaat te halen. Hier voldoe je aan na het succesvol afronden van de EHBO training van Novisafe omdat deze voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK).

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

Je leert tijdens deze training een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en eerste hulp te verlenen.

De volgende onderwerpen en vaardigheden worden behandeld:

Een kinder-EHBO cursus op eigen locatie, incompany of bij ons in Harlingen

Wij kunnen alle veiligheidstrainingen verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?