Wie zijn wij?

Novisafe Veiligheidstrainingen is een jonge en moderne aanbieder op het gebied van veiligheidstrainingen. Onze naam is afgeleid uit het Latijn. Novi betekent ‘vernieuwend’, dit is wat wij willen uitstralen. Een vernieuwende kijk op bedrijfsveiligheid.

Helaas hangt er nog een stoffig imago op de branche. Een BHV of EHBO cursus wordt vaak gezien als een verplichting waarbij de deelnemers moeite hebben om hun aandacht erbij te houden. Wij doen dit anders! Dankzij onze interactieve training krijgen de deelnemers geen kans om hun aandacht te verliezen. Met behulp van spelvormen leren de deelnemers niet alleen wat ze moeten doen in een noodsituatie, maar wordt het samenwerken met directe collega’s ook gestimuleerd.

Het Team

Simone Laros

Instructeur & Advies

Marcel Visser

Verkoop & Advies

BHV-basiscursus_omslags

Ook voor ons werken?

Ben je kinder-EHBO of BHV instructeur? Of wil je dit worden? Bekijk hier de vacature!

Missie en Visie van Novisafe

Door middel van praktijkgerichte trainingen willen wij onze deelnemers zelfverzekerd maken zodat ze weten hoe ze moeten handelen tijdens een noodsituatie. Dit doen we op een enthousiaste en pragmatische manier zodat er geen onnodige informatie wordt gegeven en we de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Tijdens onze trainingen creëren we met verschillende technieken een veilige leeromgeving.

We houden van duidelijkheid, ook als het gaat om de bedrijfsvoering buiten de trainingen om. Het hele traject van dienstverlening moet voor onze klanten soepel en efficiënt verlopen.

Onze missie? Wij willen het imago van bedrijfsveiligheid in algemene zin oppoetsen zodat onze cursisten met enthousiasme hun veiligheidsrol binnen het bedrijf op zich nemen. Wat ons betreft is de tijd van saaie en stoffige veiligheidstrainingen voorbij!

Reviews

Dirk, Port of Harlingen
Lees verder
“Een gedreven team met de juiste kennis en vaardigheden om maatwerk te leveren. Training sluit goed aan op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Gemoedelijke sfeer en goede locatie, ook alles geheel Coronaproof. Een aanwinst voor Port of Harlingen!”
Brouwdok Harlingen
Lees verder
“Samen met ons Brouw- en Horecateam hebben we de BHV training gevolgd. Goed verzorgd, goede locatie en een uitleg die helder en duidelijk uitgelegd werd, gecombineerd met, vaak ook op ons team en locatie toegespitste, praktijkvoorbeelden. Nee, gewoon 5 sterren!”
Carla, Brouwdok Harlingen
Lees verder
“We vonden de training erg leuk bij jullie. Goede duidelijke uitleg. Niet te langdradig en onder een gemoedelijke sfeer. We komen zeker volgend jaar voor de herhaling terug.”
Onbekend
Lees verder
“Levendige vertellingen en verhalen, waardoor het heel visueel wordt. De belangrijkste punten weer even aangehaald, zodat dat weer vers in het geheugen ligt. Spontane omgang.”
Minke, ICON Yachts
Lees verder
“Wij hebben een cursus BHV herhaling gedaan bij Novisafe. Een echte aanrader. Simone heeft er een leuke en interactieve training van gemaakt. Tot volgend jaar!”
Steven, Puur Harlingen
Lees verder
“Wij hebben met alle tevredenheid deelgenomen aan een cursus BHV. Novisafe is een bedrijf dat volgens ons flexibel is en goed communiceert richting de klant. Bekwame en spontane instructeur die aandacht had voor de maatregelen omtrent Covid-19. Bedankt en tot volgend jaar!”
Maarten, ICON Yachts
Lees verder
“In een gezellige ruimte (van Novisafe) en leuke sfeer een op de praktijk gerichte BHV cursus gehad. Bedankt voor deze leerzame herhalingsles.”
Michael, ICON Yachts
Lees verder
“Aanrader voor ieder bedrijf. Cursus BHV herhaling was goed verzorgd, interactief en dik in orde. Ondanks de covid-19 voorschriften kon de praktijk kundig worden uitgevoerd. Bedankt voor de leerzame herhaling en tot volgend jaar!”
Marije, Sportcentrum van Hurck
Lees verder
“Leuke kleinschalige lesgroep. Veel individuele aandacht. Gezellige omgeving. Informele sfeer.”
Kees, Kloosterboer Harlingen
Lees verder
“Leuk opgezette BHV cursus gehad met ons BHV team van Kloosterboer Harlingen. Novisafe maakt de cursus makkelijk te volgen in een prettige sfeer.”
Robert, Kloosterboer Harlingen
Lees verder
“Prima cursus BHV gehad, duidelijk en interactief uitgelegd. Vol enthousiasme gegeven door Simone, volledig aansluitend op de behoeften en werkomgeving van ons bedrijf.”
Mark, Snoek Puur Groen
Lees verder
“In ontspannen sfeer bezig zijn met training, waar wij misschien ooit tegen aanlopen zowel thuis als op het werk.”
Vorige
Volgende

    Snel een gerichte offerte

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?