Reanimatie & AED Cursus in Friesland

Bij Novisafe leer je reanimeren met en zonder gebruik van een AED. Vergroot de kans dat iemand overleefd en leer hoe jij het beste hulp kunt verlenen bij een hartstilstand.

Voor wie is een reanimatie & AED cursus?

Elke week worden er ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand en hierbij wordt de kans op overleven medebepaald door het optreden van omstanders. Daarom is het ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Wanneer een hulpverlener binnen 6 minuten start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst.

Wat is een AED?

De afkorting AED staat voor Automatische Externe Defibrillator, dit apparaat kan door het toedienen van een elektrische schok het hartritme resetten. Na het volgen van een training kan iedereen dit apparaat bedienen.

Novisafe verzorgt interactieve en praktijkgerichte BHV trainingen in een modern jasje op een locatie naar wens zowel binnen als buiten Friesland. Benieuwd naar ons team en de gecertificeerde trainers? Klik hier om kennis te maken.

De reanimatietraining van Novisafe zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en op een veilige manier hulpverleent. Wanneer je deze training hebt afgerond ben je in staat om:

Een reanimatiecursus & AED cursus op eigen locatie, incompany of bij ons in Harlingen

Wij kunnen de reanimatiecursus & AED cursus verzorgen op je bedrijfslocatie(s) en volledig incompany, zowel binnen als buiten Friesland. Uiteraard zijn je team en jij ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Harlingen.

Wanneer het niet mogelijk is om overdag een veiligheidstraining te organiseren is dat geen probleem. Novisafe verzorgt ook trainingen in de avond – en weekenduren.

Branchespecifieke veiligheidstrainingen en advies

Bekijk hoe wij de veiligheidstrainingen en het bedrijfsveiligheidsadvies volledig afstemmen op de branchespecifieke veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld de bouw, retail en logistiek, onderwijs, overheid en horeca.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?