EHBO Cursussen

Bij Novisafe bieden wij verschillende EHBO cursussen aan. Van algemene EHBO cursussen, tot kinder-EHBO, bij Novisafe ben je aan het juiste adres.

EHBO cursus

Leer bij Novisafe hoe jij het beste kan handelen in een noodsituatie. Tijdens deze gecertificeerde EHBO cursus leer je de basisprincipes van EHBO, reanimeren en nog veel meer.

Kinder-EHBO

Heb je zelf kinderen of werk je met kinderen? Dan is het belangrijk en soms zelfs wettelijk verplicht om een kinder-EHBO cursus te volgen. Bij Novisafe haal je een kinder-EHBO certificaat die voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) snel en effectief.

Kinder EHBO/BHV Kinderopvang (IKK – proof)

Bij Novisafe haal jij je kinder-EHBO certificaat en je BHV certificaat in 1 dagdeel. Tijdens deze combinatie van veiligheidstrainingen behandel je alle kinder-EHBO en BHV vaardigheden zodat je precies weet hoe je moet handelen bij ongelukken.

BHV + EHBO Chauffeurs Code 95

Haal 7 accreditatiepunten in het kader van de Code 95 kwalificatie in combinatie met een BHV certificaat bij Novisafe in Friesland. En dat allemaal in 1 dag!

Reanimatie & AED cursus

Bij Novisafe leer je reanimeren met en zonder gebruik van een AED. Vergroot de kans dat iemand overleefd en leer hoe jij het beste hulp kunt verlenen bij een hartstilstand.

Branchespecifieke Veiligheidstrainingen

Bij Novisafe zijn we ervan overtuigd dat elke branche zijn eigen, zeer specifieke veiligheidstraining nodig heeft. De bedrijfsrisico’s van bijvoorbeeld een kinderopvang verschillen immers sterk van die van de scheepsbouw of retail en logistiekbranche.

    Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een gerichte offerte!

    × Heeft u een vraag?